Βρες την θέση σου!

2ο Διεθνες Τουρνουα Μπασκετ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2nd International Basketball Tournament Crete!

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου έληξε το 2nd International Basketball Tournament Crete, η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση των συλλόγων μπάσκετ, με μεγάλο νικητή τον Ολυμπιακό!

Ολυμπιακός vs Μακάμπι Τελ Αβίβ
90 - 82
Σκορ Τελικού

Το τουρνουά μπάσκετ διεξήχθη στα Δύο Αοράκια στις 22 με 24 Σεπτεμβρίου με τέσσερις Ευρωπαϊκές ομάδες που μας τίμησαν ερχόμενοι με όλα τα αστέρια τους, κρίθηκε για άλλη μια χρονιά απόλυτα επιτυχημένη τόσο από τις ομάδες όσο και από όλο τον κόσμο που έδωσε το παρών στους αγώνες δημιουργώντας μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές στιγμές και των δύο αγωνιστικών ημερών του τουρνουά, καθώς επίσης και από το τουρνουά 3on3 που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής διοργάνωσης με χορηγό τα Cosmos Sport και με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν στην ενίσχυση του Παιδικού Χωριού SOS Κρήτης.


Το τουρνουά στήριξε το Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης δίνοντας όλα τα έσοδα από το τουρνουά 3on3 για την ενίσχυση του σωματείου. Ευχαριστούμε θερμά το Cosmos Sport που στήριξε μαζί μας αυτή την προσπάθεια!

Η διοργάνωση καλύφθηκε τηλεοπτικά από τον COSMΟΤΕ TV και μεταδόθηκε ζωντανά σε 4 ευρωπαϊκές χώρες.

Οργανωση

Χορηγοι επικοινωνιας